Home > Diensten > Montage

Wij helpen u graag een handje

Heeft u hulp nodig bij het inmeten en/of monteren? Wij helpen u graag! 

Montage door een dealer

Wilt u graag de producten laten monteren door een van onze dealers? Dat is natuurlijk mogelijk! U plaatst uw bestelling rechtstreeks bij onze dealer en deze zorgt ervoor dat uw producten aan u worden uitgeleverd en bij u worden gemonteerd.

Zoek direct een dealer bij u in de buurt

U kunt via onze website heel eenvoudig op zoek naar een dealer bij u in de buurt. Vul uw adres in en vind direct de dichtstbijzijnde dealers in uw regio. Bij elke dealer vindt u de contactgegevens zodat u direct rechtstreeks contact met hem of haar kunt opnemen. Ook vindt u per dealer een overzicht van de aanwezige productgroepen. Via onderstaande knop komt u direct op de pagina met de landkaart waar u onze dealer(s) in uw regio te zien krijgt.

Inmeten en/of monteren door JVS Zonwering is mogelijk in

  • Nederland: Op postcodes 4000 t/m 4099, 5200 t/m 5499 en 6500 t/m 6699.

Uitzonderingen & bijzonderheden

Zelf inmeten, maar laten monteren door JVS Zonwering?
Let er op dat u de juiste maten besteld. Zijn de maten toch incorrect bij plaatsing? Dan zijn eventuele extra vermaak- en voorrijkosten voor eigen rekening.

Na ontvangst van een akkoord op de offerte kan uw bestelling niet meer gewijzigd worden.
Uw bestelling wordt namelijk direct na akkoord aan onze leverancier(s) verzonden om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Dealer worden?

Waarom moeilijk doen als het samen kan?
JVS Zonwering werkt samen met dealers in Nederland. Een unieke samenwerking waarbij uw kwaliteiten ons verder helpen en onze kwaliteiten u verder helpen. Een WIN-WIN situatie voor ons beiden dus, waarbij we gebruik maken van elkaars krachten! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden van een dealerschap. Neemt u gerust contact met ons op, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen, waarin wij, u onder het genot van een kop koffie of thee, bij kunnen praten over onze werkwijze, onze processen en laten wij u graag ons bedrijf zien.

Op zoek naar plissehordeuren, horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.plissehordeur-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden