Diensten

Inmeten, monteren en bezorgen

Diensten - Inmeten, monteren en bezorgen
Home > Diensten

Ontdek onze flexibele bezorgopties

Wij helpen u graag een handje, of u nu kiest voor het gemak van thuislevering of liever zelf uw plisséhordeur komt ophalen. Met onze uitstekende service en hoogwaardige producten maken we het voor u eenvoudig om uw huis te voorzien van de perfecte plisséhordeuren.

Bezorgen

Laat uw bestelling(en) door onze bezorgservice bezorgen.

Wij bezorgen in:
- Nederland (Excl. Waddeneilanden).
- België: Op postcodes 1000 t/m 5099 en 7000 t/m 9999

Kies bij een bestelling voor bezorgen. Zodra het product arriveert in ons magazijn wordt er via e-mail een afspraak gemaakt.

Zelf monteren en uw bestelling laten bezorgen? Betaal pas bij levering!

Wij vinden vertrouwen heel belangrijk en daarom betaalt u pas het gehele bedrag wanneer u het product ook daadwerkelijk in handen heeft. Of u nu het product afhaalt of laat bezorgen. Uiteraard heeft u tevens de mogelijkheid om direct bij het plaatsen van uw bestelling direct per iDeal/Bancontact te betalen. Net zo gemakkelijk!

Liever afhalen?

Dat kan! Het afhalen van uw bestelling kan tijdens onze openingstijden, hiervoor kunt u via onderstaande knop een afspraak maken.

Toch liever uw product laten inmeten?

We proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, van begin tot eind. Toch liever uw product laten inmeten voor een perfecte pasvorm? Geen probleem! Op onze Montage pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw project tot in de puntjes te laten verlopen.

Op zoek naar plissehordeuren, horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.plissehordeur-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden