Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Plissehordeur-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

11-06-2022
Wijnands (Kessel)
Prijs:
Kwaliteit:

Jalouzie
Mooi product en netjes geleverd.

11-06-2022
Johantreffers (Haaften)
Prijs:
Kwaliteit:

Op zich goed tevreden
Alleen de laatste keer dat ik bij jullie in de showroom was om producten op te halen liep het niet lekker Het betaalsysteem was veranderd eerst binnen en dan het contant voorheen was het andersom En was veel makkelijker ook de facturen kan ik niet meer openen werd door jullie wel netjes opgelost naar telefonisch contact echt super maar goed voorheen was het iets makkelijker hoop dat jullie hier nog wat aan gaan doen Het is geen commentaar maar advies

10-06-2022
Willie Lange (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
De klant was zeer tevreden over het product

10-06-2022
Willie Lange (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
De klant was zeer tevreden over het product

10-06-2022
J.J. Bustraan (Yerseke)
Prijs:
Kwaliteit:

Heroal rolluiken
Zeer tevreden over de kwaliteit, communicatie en de levering door JVS zonwering!

08-06-2022
Monique (Millingen aan de Rijn)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Mooie screens, goede kwaliteit en vlotte levering door een zeer vriendelijke bezorger

08-06-2022
Sander (Waddinxveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Dekker
Screen en hordeur netjes en compleet geleverd. Wel te laat maar na enkele keer contact te hebben gehad toch goed gekomen.

08-06-2022
L. Heek (Bunschoten)
Prijs:
Kwaliteit:


Goed product en perfecte aflevering.

08-06-2022
Richard van Herten (Roermond)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs kwaliteit
Sectionaalpoort besteld

Keurig verpakt
Vriendelijke man die alles heeft afgeladen
Spullen voelen degelijk aan
Duurzaamheid kan ik nog niet zeggen daar de poort er net pas in zit maar ik verwacht geen problemen

Enige minpuntje is wel de installatiehandleiding van de fabrikant, deze had duidelijker gekund en ook niet in alle uitvoeren door elkaar.
Hier heeft JVS in mijn ogen geen invloed op, maar wellicht kunnen ze het terugkoppelen naar de fabrikant.

08-06-2022
J. Kohlrautz (Alkmaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Wederom perfecte kwaliteit en snelle levering. Klasse service!

Op zoek naar plissehordeuren, horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.plissehordeur-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden