Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Plissehordeur-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

18-10-2021
Fons Broos (Voorburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Levertijd versus plaatsing
Door gedoe met gewijzigde bestellingen/offertes en monteurs die niet bellen, uiteindelijk goed geholpen door de monteurs die een prima oplossing hadden voor een probleem wat niet in hun werkopdracht was vermeld.

18-10-2021
Bergsma (Oisterwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Er is een goed product geleverd. Maar wat ons verbaasde was het vakmanschap van uw monteur de heer Kardol. Hij was heel precies, niet gauw tevreden, stopte pas als het echt goed was. Hij heeft een zeer service gerichte instelling en is daarnaast geduldig met onze vragen. Prachtig hoe met zijn speciale gereedschappen het werk gedaan kreeg. Naast zijn vakmanschap bleek hij ook een aimabele persoon. Een betere aanbeveling voor uw bedrijf is er niet.

Hans Bergsma

18-10-2021
Hans (Bergen op Zoom)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel netjes
Levering en plaatsing volledig volgens afspraak. Prima kwaliteit en tegen een zeer concurrerende prijs. TOP zeer tevreden.

18-10-2021
Jens (Heemstede)
Prijs:
Kwaliteit:

.
Het zijn mooie screens. Helaas zijn drie van de vier screens scheef gemonteerd waardoor de screens vanuit binnen gezien zichtbaar scheef zitten als ze niet helemaal open of dicht zijn. Hiervoor komt de montageploeg nog een keer terug.

18-10-2021
Frits Groen (Odijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Nadat het zonnescherm slechts gedeeltelijk naar beneden ging, heeft de monteur een nieuwe motor geplaatst en het scherm gesteld. Het werkt weer perfect en ik kan weer zonder problemen mijn beeldscherm zien.

17-10-2021
De Graaf (Alkmaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Afspraken worden nagekomen.

16-10-2021
Luigi (Munstergeleen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnewering.
Heel tevreden mee.

16-10-2021
A. j. m. vos (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Luifel over overkapping
Ben tevreden over oplossing voor de problemen die we hadden met onze luifel. Na 4 jaar ellende ( tussentijds wel regelmatig gerepareerd) hebben we een geheel nieuwe luifel ontvangen, we hopen er nu eindelijk van te gaan genieten.

15-10-2021
Nicolle (Oudenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

..
De kappen moeten nog vervangen worden vanwege kleine deukjes maar de monteurs waren echt top!! Prima werk geleverd!

14-10-2021
Ine Feijen (Nederweert)
Prijs:
Kwaliteit:

Beoordeling
Wij hebben een rolpoort bij jullie besteld en zijn zeer tevreden

Op zoek naar plissehordeuren, horren, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.plissehordeur-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden